tag:blogger.com,1999:blog-7661352054709887860.post5982292857324814681..comments2024-03-28T23:39:39.485+02:00Comments on Puutarhan ja hellan välissä: Sesongin imussaUllahttp://www.blogger.com/profile/05036184625126150774noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7661352054709887860.post-39300445371996640282018-05-22T12:20:54.119+03:002018-05-22T12:20:54.119+03:00Nahkea lötkö on oikein kuvaava termi :-D Enkä minä...Nahkea lötkö on oikein kuvaava termi :-D Enkä minäkään ole niistä makua löytänyt - vesiheinä maistuu pelkästään vedeltä ja heinältä.<br />Siankärsämöä voisikin kokeilla, kun siinä varmasti on makua. Kiitos vinkistä!Ullahttps://www.blogger.com/profile/05036184625126150774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7661352054709887860.post-75924692800144926302018-05-22T12:13:23.590+03:002018-05-22T12:13:23.590+03:00Samaa mieltä kanssasi noista villiyrteistä. Nokkos...Samaa mieltä kanssasi noista villiyrteistä. Nokkosta ja horsmaa meillä käytetään, mutta salaatteihin en juuri mitään villiyrttejä kerää. Ne ovat nahkeita lötköjä salaatin seassa. Eivätkä minun mielestäni mitenkään erikoisen makuisia. Joskus olen siankärsämöä käyttänyt kalan maustamiseen ja se on ihan jees! markettahttps://www.blogger.com/profile/10816218347364577676noreply@blogger.com