perjantai 17. toukokuuta 2013

Pasta-papukeitto

Me Naisetista tämäkin resepti; ollut jo pitkän aikaa toteutettavien reseptien pinossa, ja kun nyt oli kaikki ainekset koossa, ei kun mies metsään koirien kanssa, ja akka patojen ääreen.
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
- silppua ja kuullota kattilassa öljyn kera
2 tomaattia
1 porkkana
2 varsisellerin vartta
2 oksaa rosmariinia
- silppua ja lisää kattilaan
6 dl kasvislientä
tiraus sitruunanmehua
- lisää kattilaan
- anna porista 15 min.
pari kourallista pastaa
- keitä kypsäksi toisessa kattilassa ja valuta
- donkkaa keittoon
tölkki papuja (mulla oli joku Go greenin papumix)
- huuhtele ja valuta
- donkkaa keittoon
suolaa
mustapippuria
kourallinen parmesania raasteena
kourallinen persiljaa silputtuna
- lisää keittoon
Reseptissä ehdotettiin keitton päälle vielä paahdettua pancettaa tai pekonia. Me laitettiin serranoa. Hyvä keitto :-)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvalta,pitanee kokeilla. Mietin vaan miksi noi pastat pitaisi keittaa eri kattilassa, miksei niita voi heittaa kasvisliemen kanssa tonne soppaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että pastat kypsyessään imis itseensä suurimman osan tuosta liemestä.

      Poista