lauantai 18. elokuuta 2012

Viimeisen käyttöpäivän härkäpapupizza

Jääkaapissa lähentelivät viimeistä käyttöpäiväänsä 4 mozzapalloa ja parmankinkkupaketti. Oli siis itsestäänselvää, että päivän ruoka on pizza. Kasvihuoneesta irtosi muutama kirsikkatomaatti ja nippu rucolaa, ja kasvimaalta napsittiin pizzan päälle härkäpapua ja kesäkurpitsaa, joista jälkimmäistä marinoitiin hetki oman maan valkosipulin ja kaupan oliiviöljyn kanssa (on se aina niin hienoa käsitellä omia valkosipuleita, kun niistä suorastaan valuu mehua ja itse sipuli on aivan läpikuultavaa).

Ihan sattumalta tuli järjettömän hyvää pizzaa. Jokaisesta ainesosasta tuli hyviä makuja ja niiden yhdistelmiä. Jostain syystä uunissa paahtaminen sopii härkäpavulle hyvin, joten täytyy soveltaa sitä menetelmää johonkin reseptiin.

1 kommentti:

  1. Uuh, mitä herkkua!

    Oma valkosipuli on aivan mahtava jutska.

    VastaaPoista