torstai 19. huhtikuuta 2012

Lohiburger ja tillitartar

Arvasin, että kun vilautan chefille uuden Glorian ruoka & viinin lohisivuja, on meillä pikapuoliin lohta ruokana. Chef (ja 2 meidän koiraa) kun valitettavasti rakastaa lohta. Itse preferoin vaaleaa kalaa, etenkin siikaa.

Mutta kyllä tämä avioliitto lohenkin kestää, ja lohiburger oli oikein mainio iltapala. Itse pihvi oli piparjuuren maustamana mukavan raikas, ja marinoidut sipulirenkaat ja tillitartar (majoneesia, tilliä, sitruunaa, maustekurkkua) oiva burgerin täyte.

Kyytipoikana otimme pinot noiria, kun ei perähikiän Alkosta löytynyt Samuil Angelovin suosittelemaa dolcettoa eikä beaujolais'ta. Ehkä joku lempeähkö sauvignon blanc olisi sopinut hitusen paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti