lauantai 26. lokakuuta 2013

Rosmariinikeksit

Siihen on syynsä, miksi toiset heiluttelevat lapiota ja toiset ylläpitävät kauniita leivontablogeja. Nätin leivonnaisen teko ei ole tämän naisen ydinosaamista, enkä ole yhteensopiva tahmaisten taikinoiden kanssa. Lopputulosta ei myöskään kaunista keittiön kelmeä talousvalo. Mutta oli nää ihan hyviä, ja kuulemma juustojen kanssa erinomaisia. Resepti on bongattu jostain vanhasta Kitchen garden -lehdestä.
200 g vehnäjauhoa
pieni ripaus leivinjauhetta
75 g sokeria
25 g korintteja tai rusinoita
1 rkl hienoksi silputtua tuoretta rosmariinia
- sekoita keskenään
1 kananmuna
2 tl maitoa
- sekoita keskenään
100 g voita
- nypi voi jauhoseokseen
- lisää muna-maitoseos
- laita taikina jääkaappiin 20 minuutiksi
- pyöräytä taikina tangioksi
- leikkaa tangosta kiekkoja
- ripottele keksien päälle rosmariinia
- paista 180 C/20 min




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti