torstai 7. maaliskuuta 2019

Sisäelintalkoot: lämmin broilerinmaksasalaatti

(Kuvassa on broilerinsydämiä, mutta sisäelin mikä sisäelin).

Sauvajyväseltä bongasin sisäelinhaasteen, joten päätin kantaa maksani kekoon (ehhehe) ja jakaa meidän luottoreseptin, joka on aikoinaan bongattu Silvena Rowen kirjasta Purple citrus & sweet perfume.

6 perunaa (mielellään kiinteä salaattilajike)
- keitä kypsiksi ja pilko mukaviksi suupaloiksi
 2 kananmunaa
- keitä nämäkin kypsiksi ja leikkaa puoliksi
paketillinen broilerinmaksaa
- paista voissa, mausta pippurilla ja suolalla ja pilko mukaviksi suupaloiksi
kevätsipulia pilkottuna
persiljaa pilkottuna
chilihiutaleita

- lisää kaikki ainekset kulhoon, tirauta joukkoon sitruunanmehua ja lorota päälle hyvää oliiviöljyä.

On se jännä, että koirille kyllä on tarjolla kaikkea sisäelinherkkua kivipiirasta sydämeen, mutta itse joutuu vain kateellisena kuolaamaan vieressä, kun herkut häipyvät parempiin suihin. Paitsi naudanmahan kohdalla :-X

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti