maanantai 1. tammikuuta 2024

Potuix män!

 

Erittäin epäilyttävä kudin!
Vuoden ensimmäinen päivä ja heti piti alkaa ajatella perunoita. Mustila nimittäin ilmoitti verkkokauppansa uudesta sisällöstä, joten täytyihän sitä sairasvuoteelta (mulla on uusin kipsi Tapparan väreissä. Näin ne Tampereella kiusaa vanhaa ihmistä) käydä kurkkaamassa. Heti osui silmään siemenperunaosasto, mutta olin varma, ettei siellä vielä mitään sisältöä olisi. Vaan olipa sittenkin!

Alun potut olivat vähän plaah, mutta sitten alkoi tulla eteen oudompia nimiä, kuten Elland, Gala ja Acoustic. Googlen avulla selvisi, että kaksi jälkimmäistä on kiinteämaltoisia, joten ne pääsivät ostoslistalle. Kolmannen lajikkeen kohdalla arvoin Manteliperunan ja Lady Felician välillä, mutta päädyin Feliciaan ihan vain kokeilemisen vuoksi. Manteliperunaa olen aiemminkin kasvattanut.

Siemenlaatikoston ostoslistalla luki herne (Early onward), härkäpapu (Extra precoce a grano violetto) ja korianteri (Caribe), joten samaan tilaukseen meni nekin, joskaan en ole Impectan siemenien suurin ystävä. Saipahan kaikki nyt kerralla hankittua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti