lauantai 24. tammikuuta 2015

Halpuutusta

Puutarhaguruni on maailmanluokan tarjoushaukka. Niinpä olen taas tuhlannut rahaa säästänyt kovasti.

Ensin gurun haukankatse osui Keittiötarhan 3 vuodenaikaa -kirjaan, jonka ovh on 37,40 €, mutta nyt Suomalaisessa tarjouksessa 9,95! Puutarhakirjoja en tietenkään tarvitse, mutta jos noin halvalla saa, niin...

Mukavalla tyylillä kirjoitettu kirja ja hyvä perusteos. Ainoastaan kovin myöhäiset kylvöajankohdat ihmetyttävät, etenkin kun kirjoittaja viherturaa autuaammalla vyöhykkeellä kuin allekirjoittanut. Vasta maaliskuun puolivälissä pitäisi kylvää chilit, ja pavut donkata maahan juhannusviikolla. Ei onnistuisi sadon saaminen tällä vyöhykkeellä! Meillä chilit jo itää, ja pavut menevät maahan vappuna, kuten muidenkin kasvimaaeläjien siemenet.

Seuraavaksi puutarhaguru viestitti, että onnenapilat, joita hänen pihallaan ihailin viime kesänä, olivat Tokmannilla (ja Tarjoustalossa) halvennuksessa 3 pussia vitosella (normaalisti kuulemma 1 pussi maksaa sen vitosen), ja samassa paikassa olivat myös siemenpussit 5 kpl/2 € (tarjous kestää 31.12. asti... lieköhän typo?). Ihan oli siltä istumalta lähdettävä moinen tarjousihme kokemaan, vaikka enhän minä mitään siemeniä ois tarvinnut. Paitsi krassia. Eikä korianteria tai rucolaa voi koskaan liikaa olla.

Sitten kuulemma Agrimarketista saisi hopeasipulia eurolla pussi, mutta meidän Agrimarket (tai pikemminkin Aggremarket - palvelun hitaudesta on tehty taidetta) on sen verran kaukana, ettei sinne ihan noin vain singahdeta.

Jään odottamaan lisää säästökohteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti