keskiviikko 7. helmikuuta 2024

Viherpesua

Työpaikkojen väliin jäi mukavasti talviloma ja vapaiksi vaihdetut lomarahat, joten riemurinnoin ja muinkin ruumiinosin suljin kamalan työpaikan läppärin viimeistä kertaa ja vaihdoin hetkeksi vapaalle. Se toki harmittaa, etten ole vielä kahdella jalalla. Olisi ollut mukava käyttää loma happihyppelyyn erinäisissä lokaatioissa Kangasalla. Koipi vaan ei vieläkään kestä hyppelyä, eikä mahdu kuin 3 numeroa liian isoon crocsiin. Sillä ei talvella kovin pitkälle pötkitä.

Hyppelyn sijaan rojahdin kylppärin lattialle ja suihkuttelin huonekasvit talven pölyistä ja vaihdoin osalle mullat. Samalla syynäsin suurennuslasin kanssa kaikki lokoset, joissa voi lymyillä ripsiäisiä sun muita ystäviä. Lehtikaktukset olivat kärsineet viherturaajan makoilusta kaikkein eniten ja lötkistyttäneet lehtensä. Muut kasvit tuntuvat olevan OK:ssa kunnossa. Kovin näyttää olohuone suurelta ja valoisalta, kun isoimmat kasvit vielä kuivattelevat lehtiään kylppärissä. Kylppäri ja kodinhoitohuone sen sijaan näyttävät järkyttäviltä, kun multaa ja kuravesiroiskeita on ympäriinsä. Onneksi parempi puolisko palaa työmatkaltaan vasta yömyöhään, joten on tässä aikaa siivota...

Multashown jälkeen on tiedossa turkkishow, kun nuorimmainen oli pakkoleponi aikana turjahtanut melkoiseksi pöheiköksi. Kaiken höttökarvan ja takkutupon alta pitäisi kaivaa esille kääpiönaukseri. Ja sen jälkeen taas siivota kylppäri, tällä kertaa valkoisista karvatolloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti