keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Torvisieni-vuohenjuustopasta

Samaisesta Kotivinkistä, mistä löytyi tuoresuolatut kanttarellit, löytyi myös ohje mustatorvisienten, pastan ja vuohenjuuston yhdistämiseen. Jotenkin sen makuyhdistelmän osasi heti kuvitella mielessään, joten lehden sivu repäistyi keittiön pöydälle odottamaan.
Eihän siinä sen ihmeempää tarvinnut kuin kuullottaa pannulla sipulia ja heivata joukkoon pari kourallista torvisieniä, ja maustaa seos balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Koska jääkaapissa oli vielä ryöpättyjä papuja omalta kasvimaalta, heitettiin nekin joukkoon.

Jahka pastat olivat keittyneet, laitettiin annos lautasille ja ripoteltiin pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä, rosmariinia ja vuohenjuustoa. Käytin tähän vuohenjuustotahnaa, kun sitä sattui jääkaapissa olemaan.

Oli just niin hyvää kuin kuvittelinkin. Vuohenjuusto sopii hyvin torvisienten kaveriksi, ja rosmariini & pinjansiemenet toivat mukavia makusattumia kaiken lempeyden keskelle.

1 kommentti:

  1. Ai perkule, tuo on hyvän näköistä. Tämä resepti pitää koeponnistaa tulevalla viikolla; loppuviikon menu on jo valettu betoniin ;-)

    VastaaPoista