torstai 25. lokakuuta 2012

Syysale

Olin jo blogaamassa marmatusta siitä, miksei Thompson & Morganilla ole vielä ollut mega-alea siemenistä, mutta tänään se räpsähti meiliboksiin: kaikki siemenet -20%. Kesältä ylijääneet siemenet on jo inventoitu ja piiiiitkä lista tehty puutoksista, mutta pari kuukautta tässä on joutunut kärvistelemään, kun ei alennuksia kuulu.

Se vain on niin hieno tunne, kun pääsee klikkailemaan eri lajikkeita ja miettimään, mitä jännää kokeilisi ens vuonna. Seeds of Italyn jamppa tuossa vähän väliä houkuttelee ens vuoden uutuudellaan Red pear -tomaatilla, jota on hehkutettu Gardener's worldissäkin. Tomaatinsiemeniä toki pitääkin hankkia. Ei voi tulla yhtä huonoa tomaattivuotta enää. Zlatava vaikuttaa aika jännältä lajikkeelta. Ja Striped stuffer. Ja Super marmande.

Habaneroa hankin jo ens vuoden chiliksi, mutta täytyy ostaa lisää Pinocchio's noseakin, kun se on niin helppo chili. Sitä voi surutta silputa ruokaan ilman turhaa nysväämistä, eikä lopputulos ole liian tulinen (ruoka ei saa tuottaa kipua henkilölle).

Kurpitsaakin tarvii, kun taviskurpitsan siemenet loppuivat. Kelpaisko Potimarron: aromatic chestnut like taste? Tai One too many, jolla on ainakin hyvin lupaava nimi? Hmm. Potimarron ja Super marmande - oisko ens vuoden puutarhateemana Ranska? Puutarhurin virkistävänä valkoviininä chablis? Juu, sopii!

Ihana kuvastonpläräysilta siis tiedossa, koska tarjous loppuu huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti