Kukahan on aikoinaan keksinyt, että appelsiini ja porsaanfile sopivat yhteen? Viimeaikainen luomuporsasinnostus jatkui tällä klassikolla. Luomuporsaan ulkofile käräytettiin pannulla just ja just kypsäksi, että mehukkuus säilyy. Leikkasin oheen ohuen appelsiinisiivun ja lopuksi appelsiinikastiketta päälle.
Appelsiinikastike:
-
2 rkl
sokeria
- 2 dl
lihalientä keitettynä puoleen
-
tilkka appelsiinimehua
-
1-2
appelsiinin kuorta raastettuna
-
nokare voita
-
suolaa
-
valkopippuria
Loistava kompo. Täytyypä tätä koittaa kesällä luomuporsaankasslerin kanssa. Eikös ne grillauskelit olekin jo alkaneet.
Tänään on ensimmäinen kevätpäivä, jolloin voisi grillausta edes harkita tuolla pihalla :-) Tämä näyttää kyllä tosi herkulta juuri pihakeittiötä silmällä pitäen...
VastaaPoista