Kurpitsaviikko eteni seuraavaksi kohokkaalla. Nyt kun tätä Crown princeä on pariin otteeseen maistellut, voi todeta puutarhagurujen olleen oikeassa sitä suositellessaan. Maku on todella miellyttävä ja makea, eikä lainkaan sellainen jauhoisen peruskurpitsan kaltainen. Tekstuurikin on mukavan napakka mutta mehevä.
1 rkl voita
1,5 rkl vehnäjauhoja
1,5 dl maitoa
- kiehauta paksuhkoksi kastikkeeksi
2 munankeltuaista
1 dl juustoraastetta
pari kourallista kurpitsaraastetta (raaste on oiva tapa käyttää kurpitsaa, koska a) se kypsyy nopeasti ja b) ei ole niin vetistä kuin höyrytetty ja soseutettu versio)
suolaa
muskottia
- sekoita kastikkeeseen
2 munanvalkuaista
- vaahdota ja sekoita kastikkeeseen
- kaada kastike voideltuun vuokaan
- paista 180 C/30 min.
1,5 rkl vehnäjauhoja
1,5 dl maitoa
- kiehauta paksuhkoksi kastikkeeksi
2 munankeltuaista
1 dl juustoraastetta
pari kourallista kurpitsaraastetta (raaste on oiva tapa käyttää kurpitsaa, koska a) se kypsyy nopeasti ja b) ei ole niin vetistä kuin höyrytetty ja soseutettu versio)
suolaa
muskottia
- sekoita kastikkeeseen
2 munanvalkuaista
- vaahdota ja sekoita kastikkeeseen
- kaada kastike voideltuun vuokaan
- paista 180 C/30 min.
Tänä aamuna, vetisen ja rapaisen aamulenkin jälkeen, chef hemmotteli vaimoansa kurpitsaraasteesta tehdyillä letuilla ja omena-tyrnihillolla. Piristävän keltainen aamiainen - ja tuo hillo oli jopa tällaisen anti-hilloistin mielestä raikasta ja hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti