tiistai 22. lokakuuta 2013

Tiedän mitä teen tänä iltana

No joo, ehkä teen myös sen kurpitsapiirakan, mistä olen jo pari päivää chefille puhunut, mutta sen jälkeen syvennyn tähän ihanuuteen, jota olen odottanut jo muutaman viikon. Toki tämän vuoden jämä siemenpussit on jo tsekattu ja lista puutteista tehty valmiiksi, mutta kun toistaiseksi palkka vielä juoksee, on lupa tarvittavien siementen lisäksi tuoksutella ja makustella mielin määrin ja ruksia punakynällä kaikki ihanuudet, mitä pihallensa tahtoo vuonna 2014! Pikavilkaisulla on taas niin innovative blend ja stunning performance, että tämän kataloogin lukemiseen kuluu punakynä jos toinenkin.

8 kommenttia:

 1. Kyllä sitä voisi kaiken hehkutuksen keskellä laittaa linkki tilauslomakkeeseen tyrkylle, tuohon kuvastoon siis. Ei sitä pieni ihmisen taimi kaikkea löydä internetistäkään.
  Perjantaina pitäisi olla Tampereella, ei vaan ehdi sinnekään, pitää juhlia omia kolkytviisvaimikäseoli juttuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvänen aika, joko siellä kohta ollaan 35 ja keskellä ruuhkavuosia! Niin sitä ikäännytään huomaamatta.
   Thompson & Morganin sivut on täällä: http://www.tandmworldwide.com/. Valitettavasti nuo kansainväliset sivut on aika kököt verrattuna niiden brittisivuihin. Esim. vihannekset on aakkosjärjestyksessä, ja sitten pitää yrittää muistaa, että onko se kurpitsa nyt squash, marrow vai pumpkin. Mutta koko ajan niillä pyörii hyviä tarjouksia, esim. -25% kaikista siemenistä tai toimituskulut ilmaiseksi.
   Jos ei jaksa sivuja plärätä, niin siellä on se Order a catalogue -linkki, josta saa paperikopion ilmaiseksi.

   Poista
  2. Noo ikävästi tuohon kolmevitoseen pitää vielä toistakymmentä vuotta lisätä, mutta kiitos linkistä, plarattavaa riittää :-)

   Poista
 2. No niin. Kannoin eilen sateessa nilkkoja myöten mudassa otsalampun valossa tarvikkeita puutarhavarastoon ja raahasin märkiä multasäkkejä talvisuojaan. Ja manasin Suomen syksyn ja talven juuri niin synkeään koloon kuin mitä ne ovat. Vannoin etten anna rahtuakaan periksi unelmoinnille ensi kesästä, vaan otan irti kaiken mitä kaamosmasennuksesta saa. Hukkaan meni sekin masennusilo, tilasin tuon katalogin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on tänä viikonloppuna -25% kaikista siemenistä...

   Poista
 3. Se painettu katalogi oli loppu :( Maltoin mieleni siemenien suhteen (toistaiseksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Mä lähetän sulle omani, jahka pääsen ihmisten ilmoille.

   Poista
  2. Kiitos! Vastalahjaksi pakkaan punahattua kuoreen tänään :)

   Poista