keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Bistroilua

Kaupunkivisiitillä piti mennä Bistro le Potiin, mutta August von Trappen terassi näytti niin houkuttelevalta, että istahdettiinkin sinne. Palvelu oli jälleen hyvää ja ruoka ihan OK, joskin niin tajuttoman rasvaista, että teki tiukkaa saada annos syötyä. Ja joo, kuvassa on wieninleike. Paluu 80-luvulle.

Leikkeessä oli hyvä kuorrutus, joka tirisi rasvaa, joten sen seuraksi olisi kaivannut jotain raikkaampaa kuin voissa paistetut herneet. Hyvähappoinen riesling oli ainoa raikastus - erittäin makoisa sellainen, ei liian kukkea.

Seuraavaksi bistroiltiin kauppahallin Neljässä vuodenajassa. Kuvaa ei hoksattu ottaa, mutta olipa loistava lohi-raputerriini - ja vain 11 eurolla! Jos olisin Tampereen keskustassa töissä, tietäisin missä lounastaisin. Joskin olisi synti syödä tuommoista ruokaa pelkän veden varassa. Ranskalainen muscat oli niin hyvää, että käytiin tsekkaamassa Alkosta vastaava tuote. Yksi löytyi, tosin "Poistuu myymälästämme" -osastolta.

Bistroilua on sittemmin jatkettu uudessa kotibistrossa, joka korkattiin grillatulla luomukaritsalla ja Sauvajyväsen uunissa paahdetuilla uusilla perunoilla. Ei yhtään huono bistrokokemus tämäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti