sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Loma alkoi

Mutta ei alkanut loma ja helteet, vaan loma ja YT:t. Ei ole ulkomaan elävillä minkäänlaisia tapoja. Suomalainen firma sentään suoraselkäisesti aloitti YT:t aina viikkoa ennen juhannusta. Ihme hapatusta tämmöiset heinäkuu-YT:t.

Työnantaja suositti, ettei oteta alkoholia tämmöisinä aikoina, vaan harrastetaan liikuntaa. No, jätin lomanaloitusshampanjan aukaisematta ja leikkasin sen sijaan nurmikon. Ei kyllä ollut mitään vaikutusta ****tukseen.

Sen lisäksi koko ajan sataa, piha on täynnä lehtokotiloita, on kylmä, satoa tulee huonosti, ja kesälomakirja on pitkäveteinen. Ihan on lomafiilis siis tapissa.

No, kasvihuoneessa pystyy sentään olemaan sateensuojassa, joskin siellä tuskin mahtuu edes seisomaan, kun tomaatit ja kurkut on hiukkasen rehahtaneet. Onneksi ostin sen isomman kasvarin, niin mahtuu ens kesänä koko perhe sinne pitämään sadetta.

Se tietysti on positiivista, ettei sada lunta. Tuo valkoinen on rankkasateiden pieksemän lumipalloheiden terälehtisilppua. Jei!

4 kommenttia:

 1. Tässä on sellaista akikaurismäkeläistä lomafiilistä, ei voi mitään. Mutta säillehän me ei mahdeta mitään, eli mennään sillä mitä on. Ja kuvitellaan että terälehtisilppu on kaunista maassakin <3 ja että lomafiilis se on huonompikin lomafiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :-) Ehkä vois sen verran uhmata soon-to-be-ex-työnantajaansa, että avaa sen shampanjan.

   Poista
 2. Voi rähmä! Tuo on törkee ajoitus! Toivottavasti lomafiilis jotenkin kuoriutuu esille. Paistaa se aurinko lumisohjoonkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Eiköhän se lomafiilis tule, kun tänään korkataan uudet kesäkeittiön kalusteet ja grillataan.

   Poista