tiistai 4. kesäkuuta 2013

Lihaisaa kesää

Mikä sen kurjempaa kuin yrittää kesken parhaan grillikauden etsiä syömiskelpoista lihaa marketista. Marketin naudat maistuvat navetalle ja possut ei millekään. Siispä olimme kerrankin kaukaa viisaita ja päätimme minimoida kesän grillaustragediat. Laitoimme Lammasmaailmaan tilauksen Kesälaatikosta, jossa oli uunilihojen lisäksi grillikamaa ja viulu. Lammasmaailman täti antoi reseptivinkkejä ja kehotti tekemään viulusta rosvopaistin. Kuulemma mukavaa juhannuspuuhaa.
Siinä grillin virittelyn lomassa chef katseli tiluksiaan ja keksi, että meillähän on kesäkeittiöprojektista vielä hiekkaa jäljellä, joten saataisiin helpohkosti kaivettua viululle hauta. Onhan sitä huonompiakin tapoja viettää kesäpäivä kuin tulia polttelemalla ja lammasta hautaamalla. Menee siis kokeiluun.

Huono kokeilu puolestaan oli kollegan kaupittelema villisikamakkara. Maistui ihan tavalliselle kaupan jauhomakkaralle. Villisikaparka, miten kunniattoman lopun sai!

2 kommenttia:

 1. Aika tyyris paketti on tuo, vaan pahuksen hyvän näköinen! Ettete vaihtokauppaan suostuisi? Jos mä tuon kymmenen kiloa atrian jauhelihaan ja se olis sit siinä?
  Huomenna pitää kuitenkin Hervantaan laskeutua jossain ajassa, kuitenkin niin että Kanadaan ehtii viideksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, kun oltiin juuri tuolloin Pohjanmaan-turneella. Tokihan olisimme tuon setin Atriaan vaihtaneet.

   Poista