tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kevätsisustusta

Niin on nättiä sisustusta laitettu keittiön pöytää koristamaan! On isoa ja pientä pottia, multaa ja vermikuliittia, paprikaa ja selleriä, ja muutama kaupan yrtti vielä tuomassa näyttävyyttä.

Jostain syystä chef ei mahtunut laittamaan ruokaa pottien keskellä, joten haimme varastosta aikoinaan Lidlistä hankitun kasvihyllykön, ja siinä se nyt sitten blokkaa näkymää, kunnes kasvit siirretään isompiin potteihin ja lähemmäs takaovea, josta ne voi helposti kiikuttaa kasvariin päivähoitoon.

Kirsikkatomaatit Ildi, Sungold ja Red cherry pääsivät viikonloppuna multiin, ja Marmande täytyi uudelleenkylvää, koska fiksuna paahdoin Kitchen Garden -pömpeliä taimien vieressä, kunnes havahduin siihen, että ne vielä myöhään illallakin venyttivät varttaan valoa kohti. Marmandet eivät enää pysyneet pystyssä hoikan vartensa varassa, joten päätyivät kompostiin.

Kokeeksi kylvin myös basilikaa, koska basilikalla menee 6 viikkoa satoon, ja 6 viikon päästähän on jo täys kesä ja kasvit kasvarissa, eikö?

Ja sitten vielä kiitokset Arno Kasville vinkistä leikata kaupan varsisellerin pohjaan uus imupinta ja istuttaa koko komeus vesilasiin. Tuossa se on ikkunalla ollut jo pari viikkoa ja pukkaa uutta lehteä. Selleri. Ei Arno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti