lauantai 22. maaliskuuta 2014

Myskistä telepatiaa

Välillä sitä ihminen vanhenee mystiikan merkeissä. Toinen sisko tarjosi huikean illan Hämeenlinnan teatterissa huikeaakin huikeamman WHS:n seurassa (no okei, käytiin me myös vähän twerkkaamassa Jaren & VilleGallen kaa. Sori vaan, pojat, mutta keski-iän ylittäneet naiset eivät pysy paikoillaan musiikkia kuullessaan, toisin kuin nuoriso, näemmä), ja toinen sisko luki ajatuksia poiketessaan Hyötykasviyhdistyksen Alussa & Juuressa.

Matkalla Hämeenlinnaan luin nimittäin jotain puutarhalehteä, jossa kehotettiin kasvattamaan myskisalviaa ja heti siitä istumalta innostuin. Ja katso, twerkkauksen jälkeen toinen sisko ojensi lahjansa, josta paljastui muun muassa pussillinen myskisalviaa. Erittäin myskistä! Pussissa tosin luki, että myskisalviaa käytetään huonon viinin maustamiseen, joten täytyy tästä lähtien muistaa tarjota siskolle parempaa viiniä.

Lahjojen joukossa oli myös tamppain, jonka avulla saa tehtyä sanomalehdistä taimipotteja, sekä pussillinen nukulaa, jonka oli oikein highlightattu auttavan vaihdevuosioireissa. Juu-u,tuommoisen vääräleuan ovat meidän vanhemmat onnistuneet kasvattamaan. Odotas vain, kosto on suloinen sitten 10 vuoden päästä...

Myskisalvia meni saman tien kylvöön, ja puutarhalehdestä luin, että maaliskuussa täytyy tuupata myös timjamit multaan, joten ekstensiivistä mullimista oli syntymäpäivän kunniaksi tiedossa. Huomenna opettelen tekemään sanomalehtipotteja upouudella tamppaimella.

Siskoille lämmin kiitos hienosta synttäristä.

1 kommentti: