torstai 3. tammikuuta 2013

Hedelmäkakun jämät, eli lammastagine

Onni potkaisi naista kokkaavien siskojen muodossa. Pakastimeen hankittiin joulun kunniaksi kotimaista lammasta, ja kuivakaappi pursusi kuivattuja hedelmiä stollenin jäljiltä. Eiköhän vain joku ollut keksinyt oivan lammastaginen reseptin, jolla pystyi yhdistämään nämä kaksi ilman hävikkiä.
Reseptiä en tässä toista, mutta hyvää oli, joskin stollenin ylijäämäkuivahedelmillä aavistuksen liian makeaa, etenkin seuraavana päivänä.

Jämätagine löysi vielä kolmantena päivänä tiensä pitaleipien väliin salaatin ja ranskankerman kanssa. Loistavan makuista silläkin tapaa!

6 kommenttia:

  1. Naista kokkaavat siskot... Huh! (Liikaa luettu Fingerporia)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän siihen varmuuden vuoksi laittaa pilkku, vaikka se ei kieliopin mukaan siihen kuulukaan :-D

      Poista
  2. Lammas makeiden hedelmien kanssa uppoaa meilläkin tosi hyvin. Hedelmäkakkua tosin en ole älynnyt pataan vielä pistää.

    VastaaPoista
  3. Ikään en oo kokannu! Siellä oli se ensipainos taas asialla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun nää oli ne blogaavat kokkisiskot; ei mun biologiset :-)

      Poista