perjantai 1. elokuuta 2014

Off with her head

Ja tapahtui niinä päivinä, että Kangasalan pyöveli lähestyi kurpitseriaansa Fiskarsit kourassa. Ahkeran googlettelun jälkeen hän oli rohkaistunut kokeilemaan kurpitsojen päiden katkaisua, kun se kuulemma innostaa kurpitsat keskittymään hedelmiinsä eikä uusien, kilometrien mittaisten luikeroiden kasvattamiseen.

Melkoisen monta luikeroa oli kukin ämpärikurppari saanut kasvatettua, joten niiden katkaisuun meni tovi jos toinenkin. Säälimättömän mestauksen hyvitin kourallisella hevosenkakkapellettejä, ja ukkosrintama heltyi antamaan kunnon kastelun toimituksen päätteeksi.

Ikinä en ole kurpitsoja latvonut, joten jännä seurata, miten ne  moiseen reagoivat. Ainakin näin 2 päivän päästä ovat yhä hengissä. Buffy ball ja Crown prince ovat hyvähköllä mallilla hedelmiensä suhteen, samoin keltainen kaveri, josta en vielä erota onko hän Potimarron vai Hooligan. Muutama kurpitsa (epäilen Marina di Chioggiaa ja Patty green tintiä, aurinko kun haalisti nimikyltit) tekee vain miespuolisia kukkia, joten heidän tarinansa päättyy kohta kompostiin, jos ei sieltä vosuja ala kuulua.

2 kommenttia:

  1. Minunkin pitäisi varmaan tehdä tuo. Minulla on tällä hetkellä joku 5-6 pottimaronia, sellaisia nyrkin kokoisia. Enempää ei tarvi kai tullakaan, jos edes nuo saisi kurpitsan kokoisiksi. Mutta myskikurpitsa on jämähtänyt nuppuasteelle, en tiedä mikä sitä vaivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista että kurpitsat ois näin pieniä olleet koskaan aiemmin elokuussa. Luulin, että ne nauttisivat helteestä, mutta mitä vielä!

      Poista