On se vaan hieno tomaatti tuo Sungold: kypsyy aikaisin ja on mahdottoman makea ja satoisa. Ainoa huono puoli siinä on se, että se sopii vain tuorekäyttöön. Kypsennettäessä siitä tulee silkkaa happoa.
Red cherrykin (sain ilmaissiemeniä. Muutoin tuskin tätä lajiketta kasvattaisin) alkoi jo punastuttaa hedelmiään, joten oli aika tehdä lisukkeeksi tomaattisalaattia. Mukaan tuli vielä muutama Ildi, jahka olin ensin ottanut aurinkolasit pois päästä. Katsoin nimittäin ensin, että kyseessä on San Marzano, kunnes tajusin, että on tuo hiukan liian keltainen San Marzanoksi.
Ildi oli kyllä pettymys. Nättihän se on: kauniin keltainen ja pisaran muotoinen, mutta maku on aika mitäänsanomaton. Jossain sitä kehuttiin kovinkin makeaksi, mutta kyllä Sungold päihittää sen 6-1.
Sungold <3
VastaaPoistaEi mulla muuta.
Erittäin hyvä kommentti!
Poista