Kollega hyrisi kesäkurpitsa-halloumipihviensä ääressä monta päivää niin tyytyväisenä, että pakkohan niitä oli itsekin testata. Kasvimaalta otin isohkon kesäkurpitsan, raastatin sen ja halloumipallon Kenillä, ja lisäsin joukkoon 2 munaa. Hetken mielijohteesta kipaisin kasvihuoneeseen ja otin sieltä vielä tukon basilikaa, jonka riivin taikinan joukkoon. Sitten vain paistamaan.
Oli hyvää! Ja sen verran helposti syötävää, että näitä tuli ahmittua aika monta. Eikä koiratkaan voineet pihvejä vastustaa, vaan nakottivat rivissä ruokapöydän vieressä. Loput pihvit päätyivät seuraavana aamuna aamiaisleipien päälle parin juustoviipaleen kera.
Reseptiä voisi jatkojalostaa lisäämällä mukaan muutaman paahdetun metsäsienen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti