torstai 27. syyskuuta 2012

Vihersimpukkasuupala

Ravintola Farangin vihersimpukkaruoka teki aikoinaan lähtemättömän vaikutuksen, kuten koko muukin huikea menu. Kyseistä raaka-ainetta saa jo sieltä täältä ainakin pakasteena, ja nyt päätimme ottaa sen testiin.

Paketissa oli 8 kappaletta simpukoita joten alkuruokaosastoa siitä tulisi. Päälle vain hieman limen mehua, omia tomaatteja silputtuna, omaa chiliä ja tuoretta korianteria. Lämmitys tapahtui uunissa joten raastoimme hieman parmesaania sekä oliiviöljyä suojaamaan korianteria.

Todella hyvää, rankkaa itse tämän paremmaksi kuin sinisimpukka... Vielä kun saisi tuoreena.


3 kommenttia:

  1. Vihersimpukka on ihanaa :) olen myös rakastunut Faragissa ja Gaijinissa kyseiseen herkkuuun ja testannut sitä kaverin tekemänä tänä kesänä, oli aivan mielettömän hyvää!

    VastaaPoista
  2. Nuo on todellakin valtavan hyviä, olen niitä ostanut tuoreena Turun Kauppahallin Herkkunuotasta. Hyvän näköinen setti kuvassasi :-)

    VastaaPoista