perjantai 10. toukokuuta 2013

Helpot aamiaisplättyset

Hirveän hyvä keksintö oli joskus muinoin laittaa illalla taikina tekeytymään jääkaappiin ja sitten aamulla paistaa siitä joko lettuja tai vohveleita. Mukavaa vaihtelua aamiaispöytään, eikä tarvi unisin silmin alkaa taikinaa vääntämään ja nälkäisenä odottamaan taikinan levähtämistä.

Näiden plättysten päälle tehtiin tahna kermalla notkistetusta vuohenjuustolevitteestä ja tillistä, viipaloitiin mukaan avokadoa ja oman pihan ilmasipulia, ja viskattiin vielä muutama katkarapu päälle.

Lasissa appelsiinimehua, mukissa Kusmia, nenän edessä aviomies ja sanomalehti, ja jaloissa 3 kerjäävää koiraa. Hyvä alku puutarhapäivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti