perjantai 31. toukokuuta 2013

Pottishown päätös 2013

Ai miten niin joku riehaantui esikasvatuksen kanssa? Eihän noita potteja nyt ihan hirveästi ole, eikä niiden pesuun mennyt kuin vajaa tunti...

Kurpitsat alkoi jo pukata kukkanuppua, joten kylmiä öitä uhmaten kaivoin ne kasvimaalle (muutama päätyi tilanpuutteen takia kukka- ja papupenkkeihin ja ämpäriin. Mutta kun ne oli niin terhakoita, ettei niitä hennonnut poiskaan heittää.). Samoin huomasin, että esikasvatetut pavut olivat tehneet pottien pohjalle jo hervottoman syherön paksua juurta, joten nekin täytyi siirtää kasvarista pois.

Nyt on kasvarissa enää esikasvamassa tuoksuherneet, mutta nekin täytynee kohtapuoliin istuttaa loppusijoituskohteeseensa (jos vain keksisi, mikä se vois olla...). Sitten vois startata Pottishow osa II:n, jotta ois aina joku kasvi valmiina täyttämään kasvimaan tyhjiä kohtia.

Nuo neliskulmaiset perennapotit on kyllä kullanarvoisia, koska niihin mahtuu isotkin esikasvatteet ja niitä saa yllättävän monta mahtumaan tuollaiseen kuljetuslaatikkoon.

2 kommenttia:

  1. Sana pottishow nostatti hymyn huulille Kokkipottilassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kyllä erittäin mainio blogin nimi, sillä silkkaa pottien täyttämistä ja tyhjentämistähän tämä kasvukausi on :-)

      Poista