perjantai 10. tammikuuta 2014

Hävytöntä!

Kotiin päin ajettaessa kysyin viattomasti Luigilta, josko postilaatikossa ois ollut vaimolle jotain kivaa. "Jotain mainoksia", kuului vastaus. Keittiön pöydällä odotti kuitenkin Korpikangas siemen-fröön uunituore luettelo! Enkö mä ole paremmin tuota jamppaa vuosien varrella koulinut, kun se menee puutarha-asioilla vitsailemaan, eikä suhtaudu niihin asiaankuuluvalla hartaudella ja vakavuudella!
Hyvä viikonloppu tulossa: kodinhoitohuoneen maalausta, paprikoiden ja chilien esikasvatusta, ankanrintaa ja säilöttyjä sitruunoita, ja siemen-fröön luettelon pläräämistä.
 
Ildi on kuvassa siksi, että Kitchen garden putkahti eilen postiluukusta ja toi kyytipoikanaan meille pussillisen Ildiä.  Oikein mukava yllätys, sillä Ildiä onkin tehnyt mieli kokeilla jo jonkin aikaa, kun sitä on kovin kehuttu makunsa ja satoisuutensa puolesta. Maaliskuussa saa sekin sitten pulahtaa multaan.

5 kommenttia:

 1. Tänään pötkähti postista hyötykasviyhdistyksen siemenluettelo. Ou jeah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluun! Saisivat jo reagoida siihen,että meikäläinenkin on jäsen.

   Poista
 2. Hieman olin k.o. esitteen tarjontaan pettynyt ja vanhaa oikolukijaa häiritsee pahasti kamalat kirjoitusvirheet. Meidän paikalliseen kyläkauppaan oli tullut siemenet myyntiin! Oli ihan pakko ostaa muutama (!) pussillinen kaikenlaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin aamusella Bauhausissa, ja kovasti siellä jo asiakkaat kyseli, missä siemenet on. Ois kuulemma tällä viikolla pitänyt tulla, mutta eivät olleet varmoja saavatko ens viikollakaan. Meiramia tarttis, ja siemen-fröön innoittamana retikka kiinnostaisi.

   Poista
  2. Kovin oli suppea vielä siemenvalikoima siellä kyläkaupassa. Mutta kohta niitä on muuallakin tarjolla (ja kasvimaan laajennus on mielessä...)

   Poista