sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Make-over ja meirami

Tammikuussa se aina iskee: muutoshalu. Keittiön yksittäiset uudistustarpeet oli jo toteutettu viime vuonna ja vessojen toissa vuonna, joten suuntasin katseeni kodinhoitohuoneeseen (toki, jos joku suinkin tietää Tampereelta/Kangasalta hyvän kampaajan, joka EI PUHU, voi vinkata siitä kommenttilootaan, niin saan uudistettua itsenikin).

Avensis suunnattiin Bauhausiin, ja rouva suuntasi maaliosastolle kahmimaan kaakelimaalia (paholaisen keksintö!) ja herkän roosaa maalia ovien koristelistoihin ja siemenlaatikostoon. Note to self, että Bauhausin valaistus on kaukana meidän kodin valaistuksesta, joten ostoskoriin päätyy aina ihan liian räikeää maalia. No, mansikkajäätelön pinkillä mennään ainakin seuraavaan tammikuuhun.

Bauhausiin ei ollut vielä siemeniä tullut, mutta lähimarketti yllätti. Siellä, tulppaanien takana, komeili jo 3 siemenhyllykköä. Toinen yllätys oli se, että yrttihyllykössä oli meiramia, jota olen turhaan metsästänyt netistä. 2 pakettia meiramia ja 2 pakettia tulppaaneja päätyi heti ostoskärryyn. -21 C:sta huolimatta tuli aivan kesäfiilis.

2 kommenttia:

  1. Haussa siis mykkä kampaaja :) Kävin katsastamassa lisää lähikauppojen siementarjontaa. Heikolta vaikuttaa, pehmeitä tulppaaninsipuleita olisi ollut tarjolla -30%. Onneksi yhdessä kaupassa oli siemeniä ja eiköhän kevättä kohden löydy lisää. Meiramia en ole koskaan siemenestä kasvattanut, kuinka nirso se on maaperän suhteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon meiramia kasvattanut ihan vain kukkaruukussa, ja hyvin se on pärjännyt. Lämmölle tuntuu olevan herkkä ja alkaa nopsaan kukkia liian kuumassa.

      Poista