tiistai 19. kesäkuuta 2012

Täytetyt sipulit

Jamien kirjasta tämäkin lisuke, jota Jamie kuvaa ei-niin-ruokahalua-herättävällä termillä "the absolute dog's kahunas". Huolimatta kyseisen kielen yliopistotason opískelusta ja sen jälkeen kyseisellä kielellä itsensä elättämisestä en nyt ihan satavarma ole termistä "kahunas", mutta en rupea googlaamaan, kun uskon arvaavani termin merkityksen. Siltikin tämä on varsin oiva lisuke grillilihalle.
4 sipulia
- kuori
- keitä 15 min.
- jäähdytä
- leikkaa pari senttiä jokaisen sipulin yläosasta ja silppua yläosa palasiksi
- kaavi noin ruokalusikallinen sipulin ydintä pois ja silppua ydin palasiksi

2 valkosipulinkynttä
4 oksaa rosmariinia
sipulisilppu
- hauduta pehmeäksi

1/4 dl kermaa
pari kourallista parmesania
- lisää haudutettuun sipulisilppuun
- mausta suolalla ja mustapippurilla

- kääri sipulit pancettaan tai pekoniin
- lusikoi haudutettu sipulisilppu sipulien sisälle
- paista uunissa 200 C/25 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti