Sitä vaan, että on se onni, kun sisko on munafarmari. Tuliaisiksi sain ison kasan perstuoreita kanan ja viiriäisen munia, joista jälkimmäisiä en ollutkaan aikoihin maistanut.
Ihanan samettisia pilkkumunia, joita saa luksuksellisesti keittää salaatteihin ja aamiaisleipien päälle. 2 minuutin kiehunta ja minikokoinen täydellisyys on valmis. Aahhh.
Nuo viiriäisen munat on kyllä luksusta, pitääkin käydä hakemassa jahka ennättää. Kenties tänään loman alkamisen kunniaksi kantarellien perään pikku retki, jos löytyy niin huomenna viiriäisen munia, kampasimpukoita ja kantsuja.
VastaaPoistaEi yhtään huono alku lomalle!
PoistaTäällä kanttikset vielä panttaavat itseään, mutta koivuhaperoita löytyy.
Kuiva oli metsä, ei voi kehua saaliilla...
Poista