torstai 17. heinäkuuta 2014

Uusi menopeli

Tällaisen päheen kulkuneuvon Luigi hommasi vaimolleen loman alkajaisiksi. En tiennyt moista edes tarvitsevani, mutta heti tuo osoittautui vallan mainioksi kapistukseksi. Sitä on kevyempi kuljettaa kuin kottikärryjä ja kamat pysyvät siinä paremmin pystyssä.

Neitsytmatkalle pääsivät pistokkaista kasvattamani hopeapajut, ja sitten pääsikin jo kiljaisu, sillä yhden istutuskuopan vierestä lähti räpiköivä ja piipittävä lauma pikkulintuja. Olivat tehneet pesän kukkapenkin taakse, enkä moista ollut huomannut, vaikka ohi kävelin monta kertaa. Vaarallista hommaa tämä puutarhailu!

3 kommenttia:

 1. Arvaa kuka muu juuri huomasi "tarvitsevansa" tuollaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Mutta noi on kyllä hyvät, kun saa kuljetettua multa-astioita ja kastelukannuja pitkin tonttia ilman, että mikään läikkyy tai kippaa.
   Oli muuten huikea hintaero: Honkkarissa ja Motonetissä (mun vakimestat nykyään) 99 € ja Kodin Terrassa (ai että tuo nimi saa aggression nousemaan joka kerta - mikä "#¤%&:n terra???) 149 €.

   Poista
  2. Kinusin tuollaiset syntymäpäivälahjaksi kesän alussa, mutta ovat enemmän olleet käytössä puolisolla kuin minulla.. Tarvitaan siis toiset, ovat niin käytännölliset.

   Poista