maanantai 23. syyskuuta 2013

Taas saatetaan kiusaukseen

Ei ole edellinenkään sato vielä täysin ehtinyt korjaantua, kun jo Thompson & Morgan heitti meiliä otsikolla New flower and seed range 2014. Pitihän sitä uteliaisuuttaan käydä vilkaisemassa, jotta pysyy trendien aallonharjalla.

Ehkä voin ens vuonna tarvita komatsunaa, joka on incredibly versatile and delicious ja kasvaa syöntikokoon jopa 25 päivässä! Tarpeeseen vois tulla myös tuoksuherne Purple Pimpernel, kun se on noin hätkähdyttävän purppurainen. Toisaalta lajike Robert Uvedale mainostaa outstanding garden performance, joten ehkä sittenkin satsaan siihen. Tai molempiin? Oispa muuten aika huikeaa saada moinen meriitti myös omaan CV:hen: gradun arvosanan jälkeen listalla olisi "outstanding garden performance". No, ei ehkä tällä turaamisella.

Rucolaa Wild Wildfire on pakko kokeilla, koska se on kuulemma tulisin villirucola ikinä. Sen seuraksi kylläkin tarvii myös salaattirucolaa, joka on sen verran lempeä, että sitä voi silputa vaikka leivän päälle. Mutta tuota villimpää versiota täytyy ehdottomasti saada pizzoihin.

Ja kun olen aina haaveillut minikurpitsoista, jotka voi tennispallon kokoisina heittää jopa mikroon kypsymään, voisi nyt testata Winter Buffy Ballia, vaikka se kaikessa kelmeydessään ei herätäkään hurjaa ruokahalua. Sille ois oiva, halloweenmainen väripari paprika Black Knight, jonka sanotaan sopivan hyvin lämpimiin ruokiin.

Syksy on ollut ihanan lämmin ja satokausi varmaan ennätyksellisen pitkä (no ok, toukokuun alku oli kylmä). Siltikin jo kutkuttaa ajatus päästä suunnittelemaan uutta kautta 2014!

2 kommenttia:

  1. Mulle Sungoldia! Kimppatilataan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Sungoldia! Tehdään kimppatilaus, jahka sieltä taas tulee joku tarjous (yleensä niillä on tarjousta vähintään kerran kuussa).

      Poista