perjantai 15. toukokuuta 2015

Viimeinkin: Pink fir apple

Montakohan vuotta olen metsästänyt perunaa nimeltä Pink fir apple? 5? 6? Kauemmin? Ehkä jopa niiltä ajoilta, jolloin tilasin Gardener's worldia. Lajiketta on kehuttu parhaimmaksi salaattiperunaksi, mutta ikinä en ole päässyt sitä maistamaan, saati sitten saamaan siemenperunaksi.

Alkuviikosta tylsänä työpäivänä browsailin Hyötykasviyhdistyksen sivuille ihan vain aikaa tappaakseni, ja katso: siellä oli myynnissä Pink fir applea. Tilaus lähti saman tien. Aika erikoista, sillä viime vuonna kyseisellä yhdistyksellä oli lajiketta myynnissä, mutta vain jäsenille lähetetyllä paperilomakkeella, ei netissä. Tänä vuonna lajiketta ei ollut lomakkeella, mutta yhtäkkiä sitä oli tupsahtanut verkkokauppaan.

Onneksi Luigin tekemästä 8 uudesta kasvimaasta löytyi mukavasti tilaa, joten nyt vain odotellaan satoa.

2 kommenttia:

 1. Näitähän oli pakko ostaa Annalan taimitorilta. Enää en edes muista kuinka monta kertaa olen sinulta löytänyt vinkkejä kasvivalintoihin, kaikki olleet loistolöytöjä, kuten Firenzen pitkä, Potimarron, se maissi jne. Ja nyt sitten peruna. Palataan syksyllä että millaista satoa on saatu ja ennen kaikkea mitä siitä on tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hauskaa päästä katsomaan, mitä kaikkea jännää tuosta perunasta keksit - olettaen siis, että se on niin hyvää kuin kehutaan.

   Mukavaa, että meillä on samanlainen maku! Käyn nimittäin vakoilemassa sun valitsemiasi lajikkeita myös :-)

   Poista